Vakıf Kurucuları Hemşehirlileriyle İftar Yemeğinde Buluştu

02-05-2018 23:37    179

Doğanşehirliler Eğitim ve Kültür Vakfı (DOVAK) hemşerileri ile iftar yemeğinde buluştu. Çok sayıda davetlinin katıldığı yemekte DOVAK Kuurucu Başkanı Muammer ŞAHİN kurucu üyelere kurucu üye belgelerini verdi. Konuşmasında "yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.

Amacım bir üniversite kurmak" dedi. Dovak Doğanşehirliler vakfı, düzenlediği iftar davetiyle tüm Malatya'lılar değerleriyle. bu özel günde yerlerini aldılar. Doğanşehirliler 7 den 70'e davete icabet ederken ramazan sofra bereketinde birlik beraberlik mesajı verdi. Bahçelievler'de bulunan Abidin Park öğretmen evinde düzenlenen iftar programında Davete icabet eden misafirleri başkan Muammer Şahin ve yönetim kurulu karşıladılar. İftar öncesi selamlama konuşması yapan vakıf başkanı Muammer Şahin " Arkadaşlarıma güveniyorum, bu bayrağı benden sonrada üst noktalara çıkartacaklarına inanıyorum. Hayalim var, Dovak Üniversitesini kuracağız.

Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Doğanşehir'de 400 öğrenci kapasiteli imarı alınmış araziyi vakfa bağışladık" dedi. Bu özel geceye eski Milli Eğitim Bakanı Metin Emiroğlu, Doğanşehirli olan milletvekili Eren Erdem, Miad Malatyalılar iş adamlar dernek başkanı Yunus Akdaş, Malatya Eğitim Vakfı kurucu başkanı Şaban Taçyıldız, Malatya Eğitim vakfı başkanı İsmet Ergün ve ismini sayamadığımız çok sayıda katılımcı da bu özel günde yerlerini aldılar. İftar sonrası yapılan dualar hareket ettirirken program sonrası katılımcılara ve emeği geçenlere plaketleri takdim edildi. Selamlamak konuşmalarında bir söz alanlar birlik beraberlik ve geleceğin gençler olduğunu sahip