Sunuş

03-05-2018 00:06    359

Vakfımız; DOVAK TÜRKİYE VAKFI olup arkadaşlarımla birlikte eğitim gönüllüsü olarak , öğretim, bilim, sağlık, kültür ve sanat konularında bireysel, kurumsal ve toplumsal düzeyin yükseltilmesi konularında kız öğrencilere öncelik verilerek, ülkemiz genelinde katkıda bulunmak için kurulmuştur. Yardıma ihtiyacı olan öğrencilerin eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaçlarının karşılamaları için burs verilecektir. Öğrenci yurtları açarak barınma ihtiyacı olan öğrencilere yardımcı olunacaktır. Ana hedefimiz ileride üniversite kurmak ve yardıma ihtiyacı olan öğrencilerin okumasını sağlamaktır.

Eğitim amacıyla konferans, sergi, fiıar ve seminerler düzenlenecek, bitki ve hayvan türlerinin korunması ve ağaçlandırması ile sürdürülebilir çevre oluşturmak için çalışmalar yapılacaktır. Bölgemiz kültürünü tanıtmak, özendirmek ve yetenekleri ortaya çıkartmak amacıyla çalışmalar yapılacaktır. Hemşerilerimizle ilgili sosyal ilişkileri geliştirmek, ortak projeler üretmek, işbirliği ve paylaşım duygularını pekiştirmek amacıyla toplantılar düzenlenecektir. Bu çalışmaları sizlerin desteğiyle başarabiliriz. Örnek olarak ilçeme 5 okul yaptırdım. Ayrıca kurucusu olduğum ve devam ettiğim Malatya Eğitim Vakfındaki 35 yıllık basanlarım yaptıklarımın ve yapacak hizmetlerimin teminatıdır.

DOVAK da öğrenciler yetiştirip Ülkemizin geleceğine ışık tutması kültürümüzün gelecek nesillere aktarılması için desteğinizi bekliyoruz. Ayrıca manevi ve hayır zekat borcunuzu öğrenciye burs vermekle ödemiş olursunuz . Bu vesileyle *Ne verirseniz elinizle, o gider sizinle".

Saygılarımla, 12-09-2017 Muammer ŞAHİN DOVAK Yönetim Kurulu Başkanı